Selecteer een pagina

WE HELP YOU MAKE PRODUCTIVE INVESTMENTS IN SALES LEADERSHIP

Met SalesQuarters kunt u uw sales talent management beslissingen als investeringsbeslissingen benaderen en behaalt u maximaal rendement. 

Leadership Development

Wat ervoor nodig is om te zorgen dat uw sales leiderschap blijvend waarde kan blijven toevoegen aan uw organisatie en uw klanten verandert in een razendsnel tempo. Voor het waarmaken van sales strategie en het -niet onbelangrijk- behoud van sales executives is leiderschapsontwikkeling dus relevanter dan ooit.

SalesQuarters ontwikkelt sales executives in deze leiderschapsontwikkeling. Wij zijn geen sales trainers en richten ons dus ook niet op skills building, maar richten ons op datgene waarvan we weten dat het meeste verschil maakt in sales-leider performance. Onze aanpak is gebaseerd op toonaangevend wetenschappelijk onderzoek (waarvan we veel ook zelf uitvoeren in nauwe samenwerking met de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit).

Executive search
Executive-at-work

Hoe we werken

Onze ontwikkeltrajecten voor sales leiders komen zowel ten goede aan hun persoonlijke ontwikkelbehoeften als uw business doelstellingen. Wij maken onze trajecten altijd op maat voor onze klanten, aangepast aan de specifieke business context en deelnemers. Dat gezegd is de SalesQuarters Leadership Journey altijd gebaseerd op deze drijvende principes: ‘Evidence-based’, gedreven door data & analytics; ‘Pragmatisch en doelgericht’, zoveel mogelijk gericht op uw dagelijkse praktijk; ‘Wie je als leider wordt en wat je als leider doet, ’ omdat we weten dat bij sales exectives beiden het verschil maakt.

Onze Overige Producten

  • Assessment & Benchmarking (maak de kwaliteit van sales leiderschap inzichtelijk en meetbaar)
  • Leadership Team Effectiveness (analyseer en ontwikkel uw sales leiderschaps team)
  • Accelerated First Quarter (versnel de onboarding van nieuw sales leiderschap)

Iets voor u?

SalesQuarters verzorgt voor een breed scala aan opdrachtgevers de ontwikkeling van hun sales leiders. We mochten bijvoorbeeld recent werken voor het sales leiderschap van een grote E-commerce speler, een SaaS bedrijf in de onderwijssector, en een (PE-owned) markleider in wooninterieur.

Ons Team

SalesQuarters put uit een jarenlange ervaring in executive leadership development. Afhankelijk van de klantbehoefte zet SalesQuarters aanvullende, zorgvuldig geselecteerde en getrainde, faculty in met specifieke ervaringen. Denk dan bijvoorbeeld aan ervaringen met team-, groei-, of klantuitdagingen. De oorsprong van deze faculty is divers, maar zij delen allen een diepe ervaring in sales leiderschap.

Contact opnemen

SalesQuarters, Herengracht 514, 1017 CC Amsterdam

Tel +31 (0)20-2269000

adinda.hartenberg@salesquarters.nl

Contact Formulier