Selecteer een pagina

Executive search & succession

De beste sales leider vinden is de investeringsbeslissing die je dit jaar het meeste rendement oplevert.

3

Salesleiders werven? Investeren in sales-growth, bedoelt u.

Uw sales exponentieel laten groeien? Dat kunnen alleen de echte salesleiders. De toptalenten. De buitencategorie. Wilt u die vinden en binnenhalen? Dan hoeft u slechts één naam te onthouden: SalesQuarters.

 

Wij vinden voor u de salesleiders van vandaag en morgen:

  • Sales Directors
  • Sales Managers
  • Senior Sales Professionals
  • High potential sales talents
Executive search
Executive-at-work

Executive search – maar dan evidence based

 

Met SalesQuarters kiest u voor de beste, beschikbare kandidaat in de markt. Bold statement? Jazeker. Maar er is geen letter aan gelogen. Om drie redenen.

1. Hyperfocus

Sales leadership is onze niche. We doen niets anders.

2. Uniek Netwerk

De top 5% executives en high potenials van Nederland? Staat in onze telefoon. Al meer dan 10 jaar spreken we dagelijks met de outperformers van grote en middelgrote bedrijven en scale-ups. C-level sales executives en hun opvolgers daar vlak onder.

Maar ook high potentials staan op de radar. We volgen iedere topper in de sales piramide. Doorlopend. Als wij iemand voorstellen, krijgt u niet een foto maar de film.

 3. Evidence Based

Ons search & matching proces is diepgaand. Gestoeld op wetenschappelijke inzichten. Evidence based. Niks blackbox. Als wij een kandidaat voorstellen, weet u zeker dat er geen betere beschikbaar is.

Development Driven Search®

Hoe overtuigen we schaarse, hooggetalenteerde sales executives om juist voor u te kiezen? Daarvoor hebben we een speciale aanpak ontwikkeld: Development Driven Search (DDS®).

 

Ruim 10 jaar ervaring in de top van het bedrijfsleven en diepgaande kennis van search, salesmanagement en leiderschap liggen hieraan ten grondslag.

 

Elkaar vinden in ontwikkeling

De sleutel? Niet aandringen, maar afstemmen. Samen een positie en groeipad creëren binnen uw organisatie waarmee uw droomkandidaat zich gekend en gewaardeerd voelt. Omdat het naadloos aansluit op zijn of haar ontwikkelbehoefte.

 

DDS® gaat aanzienlijk verder dan kandidaatgedreven search, doordat we de continue ontwikkeling van kandidaat en onderneming centraal stellen.

Hoe kunnen we leiderschapsontwikkeling van sales executives en teams op één lijn brengen met de strategische doelen van uw onderneming? Hiervoor graven we dieper tot we zeker zijn van een match op de meest fundamentele drijfveren en ambities.

Succession planning

Wat als morgen een van uw top sales executives vertrekt? Hoe borgt u de kwaliteit en continuïteit van uw sales apparaat? Sales leader succession planning is het antwoord. Wij helpen u daarbij.

 

Succession planning is een zaak van vooruitkijken. Welke sales talenten hebben de ervaring, vaardigheden, persoonlijkheid en ambitie om het gat op te vullen dat een sleutelspeler achterlaat?

 

Executive search
Executive-at-work

Sales Leader Talent Bench

We hebben een track-record in een breed scala van functiegebieden, maar zijn absoluut specialist in commercieel talent (sales, buying, business development, e-commerce). Qua senioriteit richten wij ons zowel op C-level, Directors, Managers en Young Professionals.

Sales Leader Exits

Zoekt u een CCO of General Manager met een stevige sales achtergrond? Vanuit ons DDS® programma begeleiden wij ook salesleiders naar een C-level baan buiten de sales.

Contact opnemen!

SalesQuarters, Herengracht 514, 1017 CC Amsterdam

Tel +31 (0)20-2269000

adinda.hartenberg@salesquarters.nl

Contact Formulier