Selecteer een pagina

Ontmoet Ons Team

Bart is ondernemend, klantgericht, en heeft een focus op resultaat. Hij richtte in 2022 SalesQuarters op. Daarvoor was hij ruim 10 jaar werkzaam bij Career Openers, waarvan 6 jaar als mede-eigenaar en Partner. Als headhunter werkte hij nauw samen met multinationals als Ahold, Philips en L’Oréal, maar ook met PE-deelnemingen en familiebedrijven. Hij studeerde bedrijfskunde en heeft een PhD in sales management (RSM Erasmus Universiteit). Hij is ook parttime als Universitair Docent verbonden aan de RSM Erasmus Universiteit en publiceert daar onder andere over leiderschap en sales management. In 2018 verscheen het boek “Binnenhalen van Toptalent”.

Bart Dietz

Partner

Als Management Assistente bij SalesQuarters is Erica de steun en toeverlaat van Bart en de RA’s; van plannen en organiseren wordt ze blij. Erica heeft diverse ondersteunende rollen vervuld, o.a. bij AFAS Live, Starbucks UK en Pon Holdings.

Erica Bakker 

Management Assistant

Als Analyst ondersteund Filip onze projecten. Filip studeerde Technische Bestuurskunde aan de TU Delft.

Filip Korthals Altes

Analyst

Als Associate Consultant helpt Maiko onze klanten. Daarbij heeft hij een focus op High Potentials in Sales. Maiko studeerde Bedrijfskunde (HRM) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Maiko Huyts

Associate Consultant

Adinda heeft jarenlange ervaring in Executive Search en is bij SalesQuarters als Program Manager verantwoordelijk voor klanttrajecten.

Adinda Hartenberg

Sales Program Manager

Pisitta is een expert in leadership development, leren, training, diversiteit, en mindfulness voor managers. Ze studeerde Economie (Chulalongkorn University), Sociologie (Oxford University) en promoveerde in leadership development (Rotterdam School of Management, Erasmus University). In het verleden was ze research associate aan INSEAD (Singapore), en gastonderzoeker aan het Experiential Leadership Development Lab van de Virginia Darden School of Business (VS).  Momenteel is ze verbonden aan WHU – Otto Beisheim School of Management (Duitsland).

Pisitta Vongswasdi

Faculty

Bruno studeerde Psychologie (VU Amsterdam) en is een zeer ervaren management- en leiderschapscoach. Hij startte zijn carrière in de psychiatrie en maakte vervolgens de overstap als psycholoog naar het bedrijfsleven. Daar was hij o.a. verantwoordelijk voor de selectie en begeleiding van deelnemers aan bekende tv-programma’s. Hij is interpersoonlijk sterk, down-to-earth heeft een sterk gevoel voor teamdynamiek en heeft als coach een indrukwekkende lijst van referenties.

Bruno Klekamp

Faculty

Contact opnemen

SalesQuarters, Herengracht 514, 1017 CC Amsterdam

Tel +31 (0)20-2269000

adinda.hartenberg@salesquarters.nl

Contact Formulier